Kış ve Bahar Dönemi Benelux & Paris Turu Tur Programı

BENELUX & PARİS

“LÜKSEMBURG (2) – PARİS (2) – BRÜKSEL (1) – AMSTERDAM (2)“

KIŞ DÖNEMİ

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile

7 Gece 8 Gün

(Lüksemburg gidiş - Lüksemburg dönüş)

 

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - LÜKSEMBURG

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 07:30'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 1353 sefer sayılı uçuşu ile 09:40’ta Lüksemburg’a uçuş. Saat 11:05’te varışımıza istinaden Lüksemburg şehir turu için hareket. Turumuzda Petrus nehri vadisi, UNESCO dünya kültür mirası kabul edilen eski şehir merkezi, Vedar sokakları, Anayasa Meydanı, şehir katedrali, Dükler Sarayı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele hareket ve serbest zaman.



2 Gün: LÜKSEMBURG

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecek olduğu Strasbourg & Colmar (85 Euro) turuna katılabilirler. Turumuza ilk olarak Alsace Bölgesi‘nin karakteristik özelliklerini taşıyan masalsı şehir Colmar ile başlıyoruz. Le Petit Venise (Küçük Venedik) olarak bilinen bu şehir ayrıca Bir resim tablosu andıran Nehir kenarına dizilmiş rengârenk evleri ile ünlü. Bu gezimizin ardından Strasboug’a hareket. Avrupa Birliğinin Brüksel’den sonra en önemli ikinci şehri olan Strasbourg’ta yoğun Alman ve Fransız kültürüne tanıklık edeceğiz. Yapacağımız panoramik şehir turunda Kleber Meydanı, Avrupa Parlamentosu, Avrupa Konseyi, İnsan Hakları Mahkemesi, Rohan Sarayı, Alsaz Müzesi ve ardından Strasbourg Notre Dame Katedralini görüyoruz. Gotik mimarinin en güzel eserlerinden biri olarak kabul edilen bu Katolik Katedralinin yapımına 1015 yılında başlanıp 1439’da tamamlanmıştır. Günümüzde dünyanın en yüksek altıncı kilisesidir. Turumuzun ardından otelimize geri dönüyoruz. Geceleme otelimizde.



3 Gün: LÜKSEMBURG – PARİS

Sabah kahvaltısının ardından Paris’e hareket. Güzergahımız üzerinde rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Remich ve Schengen (35 Euro) katılma imkanı. Bu turumuzda 3 ülkenin (Lüksemburg-Almanya-Fransa) sınırlarının bir araya geldiği Remich Kasabası ve Mosel Vadisi’ndeki şirin köyler görülecek olup sonrasında Schengen antlaşmasının yapıldığı bina ve anıt önünde fotoğraf molası vereceğiz). Turumuz sonrası Paris’e devam ediyoruz. Paris’e varışın ardından panoramik Paris şehir turu. Turumuzda Eyfel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Rivoli, Champs Elysees, Da Vinci şifresine konu olmuş Louvre Müzesi ve piramit, D’orsay Müzesi, Zafer Takı, Etoile Meydanı, Napolyon’un mezarı, Meclis binası, 3. Aleksandr köprüsü, 1990 yılı sanayi fuarı amaçlı yapılmış Grand Palace ve Petite Palace, 1789 Fransız devrimine konu olmuş Concorde Giyotin Meydanı, Madeleine Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası  otelinize transfer. Geceleme otelimizde.

 



4 Gün: PARİS

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Eiffel Kulesi, Seine Nehri tekne gezisi + Montmarte ressamlar tepesi + Sacre Coeur Bazilikası + Notre Dame Katedrali (85 Euro) veya Disneyland (110 Euro) turuna katılabilirler. Turumuzda Eiffel Kulesinin 2. Katına çıkarak bu büyülü kenti yukarıdan keşfetme şansına sahip olacaksınız. Sonrasında Seine nehri üzerinde 1 saatlik tekne gezisi ile adalar etrafında tur atıp Paris’i ve köprülerini nehirden görmenin keyfini çıkaracaksınız. Daha sonra Paris’in en eski ve en yüksek tepesi olan Montmarte’a teleferik ile çıkıyoruz, Sacre ve yanındaki ressamlarıyla ünlü, bohem yaşam tarzını soluyacağınız Tertre Meydanındaki alışveriş veya portrenizi yapacağınız serbest zamanımızın ardından romanlara, şarkılara ve filmlere konu olmuş meşhur Notre Dame katedralini ziyarete gidiyoruz. Katedral gezisi sonrasında Paris’in sıfır noktasında vereceğimiz resim molasının ardından otelimize dönüyoruz. Akşam, arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Paris by night (30 Euro) turuna katılabilirler. Tur sonrası otele  transfer. Geceleme otelimizde.



5 Gün: PARİS – BRÜKSEL

Sabah kahvaltısının ardından Brüksel’e hareket ediyoruz. Güzergah üzerinde arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği tablo gibi kanalları, eski köprüleri, UNESCO koruması altındaki yapıları ve çikolatası ile ünlü  Brugges kenti turuna katılabilirler (35 Euro). Brüksel’e varış sonrası panoramik şehir turu. Turumuzda Kraliyet Sarayı, Çin ve Japon evleri, Grand Place (şehir meydanı), Borsa Binası, Atomium anıtı, Heysel stadyumu ve Mannequin Pis (işeyen bebek heykeli) görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer.  Geceleme otelimizde.

 



6 Gün: BRÜKSEL – AMSTERDAM

Sabah kahvaltısının ardından Rotterdam’a hareket ediyoruz. Rotterdam’a varış sonrası panaromik şehir turu. Turumuzun ardından Amsterdam’a hareket. Amsterdam’a varış sonrası panoramik şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Kraliyet Sarayı, Ulusal Anıt, Çiçek Pazarı, Kırmızı Fener Sokağı, Merkez İstasyon görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde.



7 Gün: AMSTERDAM

Sabah kahvaltısını ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Muhteşem Hollanda (85 Euro) turuna katılabilirler. Marken ve Volendam kasabaları, Zaanse Schans, tekne ile Amsterdam kanallarını ve Mücevher fabrikası görülecek yerler arasındadır. Kanal turumuzda kuzeyin Venedik’i olarak adlandırılan Amsterdam’da manzara eşliğinde kanal ve köprüleri göreceğiz ardından dünyaca ünlü elmas fabrikasını gezeceğiz. “Hollanda’nın gerçek güzelliğini görmek isteyen Volendam’a gitmeli” şarkısına ilham veren eski bir balıkçı kasabası olan Volendam’ın liman bölgesinde geçirdiğiniz zamana doyamayacaksınız. Marken kasabasını ziyaretimizde ise balıkçıların şirin ve küçük evlerdeki yaşamlarını izleyebilir ayrıca ucuza hediyelik eşya alma fırsatını yakalayabilirsiniz. Yel değirmenleri ile büyülü bir kasaba olan Zaanse Schans’ı görme fırsatı yakalıyoruz ve tur sonrası otele transferimiz gerçekleşiyor. Geceleme otelinizde.



8 Gün: AMSTERDAM – LÜKSEMBURG - İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından havalimanına transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Türk Hava Yollarının TK1354 sayılı tarifeli seferi ile saat 12:00’da İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 17:10’da İstanbul'a varış ve turumuzun sonu. 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

         AVANTAJLI EKSTRA TUR PAKETİ!!!

    • STRASBOURG & COLMAR ( 85 EURO)
    • REMICH VE SCHENGEN (35 EURO)
    • PARIS KOMBINE (85 EURO)
    • PARIS BY NIGHT (30 EURO)
    • BRUGGES (35 EURO)
    • MUHTEŞEM HOLLANDA (85 EURO) TOPLAM 355 EURO YERİNE 290 EURO!!

    İptal Şartları
    • Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

     

    https://antalyahacumre.com/tur-230-kis-ve-bahar-donemi-benelux-paris-turu.html

    Demircikara Mahallesi Burhanettin Onat Caddesi Arıtürk Sitesi A Blok No: 89/3 ( Eski KOMAŞ Yeni MİGROS karşısı ) Muratpaşa / ANTALYA


    Bu çıktı 29.03.2024 16:49 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.