Bansko Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı Dışhatlar Gidiş Terminali
PROGRAM
1 Gün: İstanbul –Sofya – Bansko

İstanbul Havalimanı Dışhatlar Gidiş Terminali …. Kontuarı önünde buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından, Türk Hava Yolları’nın TK1031 sefer sayılı uçağı ile saat 14:45’de Sofya’ya hareket. Saat 15:05’de Sofya’ya varış.Pasaport , bagaj ve gümrük işlemlerinin ardından özel araçlarımız ile Bansko için alandan hareket ediyoruz. Bansko’ya varışımız sonrası otele yerleşme ve kar keyfi. Geceleme otelimizde



2 Gün: Bansko

Otelde alınan kahvaltının ardından , kolay, orta ve zor derecelerde toplamda 72 km uzunluğa sahip, Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmış, Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Geceleme otelimizde.


 



3 Gün: Bansko

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün Bansko pistlerinde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde.



4 Gün: Bansko

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün Bansko pistlerinde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde.



5 Gün: Bansko – Sofya - İstanbul

Otelde alınan kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman . Rehberin belirleyeceği transfer saatinde buluşma sonrası ,Sofya havalimanına transferimizi sağlıyoruz. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından, Türk Hava Yolları’nın TK1032 sefer sayılı uçağı ile saat 16:00’da İstanbul’a hareket. Saat 18:25’de İstanbul’a varış. Bir sonraki seyahatinizde görüşmek dileğiyle…

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    UÇUŞLAR;

    ANKARA – IZMIR –ANTALYA – ADANA BAĞLANTI ÜCRETİ : 65 EUR

    DİĞER TÜRKİYE BAĞLANTI : 85 EUR

    ECN BAĞLANTI : 105 EUR
     

    OTELLER;

    HOTEL KALİS 3* v.b BB

    HOTEL MARIA ANTOANETA 4* v.b  BB

    HOTEL PERUN LODGE 4* v.b  HB


    İptal Şartları

    - Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’den ki merciler den alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
    -Tur Programımız minumum 25 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Talya Tur tarafından bildirilecektir.
     

    https://antalyahacumre.com/tur-185-bansko-turu.html

    Demircikara Mahallesi Burhanettin Onat Caddesi Arıtürk Sitesi A Blok No: 89/3 ( Eski KOMAŞ Yeni MİGROS karşısı ) Muratpaşa / ANTALYA


    Bu çıktı 28.03.2024 13:55 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.